· Paslanmaz Çelik Baca Sistemleri
Paslanmaz Çelik Baca Sistemleri
· Seramik Baca Sistemleri
Seramik Baca Sistemleri
· Şömine Hazneleri
Şömine Hazneleri
· Şömine Dış Kaplamaları
Şömine Dış Kaplamaları
· Soba Modelleri
Soba Modelleri
· Barbekü Taşfırın Gurubu
Barbekü Taşfırın Gurubu
· Aksesuarlar
Aksesuarlar


Schiedel EVOFIX Tek Cidarlı Paslanmaz Çelik Baca Sistemi
Evo.jpgEvofix, Schiedel tarafından tüm Avrupa'daki inşaatlarda kullanılan baca sistemlerinin 10 yıl boyunca üretilmesinden ve satışından elde edilen uzun deneyiminden doğmuş olan yeni bir baca sistemidir. Evofix paslanmaz çelik (AISI 316L) kalitesini ileri üretim tekniği ile birleştiren aynı zamanda birleştirme kelepçesi gerektirmeden yüksek basınçta da kullanılabilen bir baca sistemidir.

Patentli ve imtiyaz hakkına sahip sistem kurulumu sayesinde, yalın ve hızlı yerleştirilme olanağı, kurulum maliyetlerini önemli ölçüde etkilemekte, tesisatçı ve nihai kullanıcı açısından ileri seviyede bir kalite ve güvenlik sağlamaktadır.

Evofix baca sistemi CE belgelidir. Kurulum talimatlarına uygun ve gerektiği biçimde kurulan sistem kesinlikle güvenlidir ve zaman içinde değiştirilmesi gerekmez.

Ürünün Özellikleri :

Evofix bakım ve zaman içinde değiştirilme gerektirmez. Dumandan kaynaklanan asit yoğuşmasına karşı en iyi kalitede AISI 316L (1.4404) çelikten imal edilmiştir.

Her Evofix parçasının boylamasına birleştirilmesi lazer kaynağı ile hiç hatasız biçimde gerçekleştirilmiştir.

Oldukça yüksek bağlantı çıkıntısı duman ve yoğuşma sızdırmazlığı sağlamakta ayrıca mekanik zorlamadan meydana gelebilecek olası çözülmeleri birleştirme kelepçesine gereksinim duymadan engellemektedir.

3/4 kilit elması ve birleştirme pozisyonunu belirten ok sayesinde Evofix'in birleştirilmesi son derece hızlı ve pratik ve güvenlidir.

Peki bu yeni ürünümüzün Euroclik'ten farkları nelerdir?

Muf kalınlığı Euroclik'te 40 mm iken Evofix'te 50 mm olarak üretilmiştir. Ayrıca erkek soketin dış cidarında sarı renkte conta mevcuttur. Dış cidarındaki bu conta hem güvenlik açısından kontrolü kolaylaştırırken aynı zamanda 50 mm muf kalınlığı sayesinde birleştirme kelepçesine gerek kalmadan boruların sağlam bir şekilde birbirine geçmesini sağlar.
Erkek soket üzerinde birleştirme elması ve dişi soket üzerinde elmas geçiş boşluğu mevcuttur. Bu yeni sistem sayesinde montaj hatasız bir şekilde minimum işçilik masrafı ile en kısa sürede tamamlanır.
Ürün, 80-400mm arasında mevcuttur.
Evofix;
80-130mm çap aralığında 0,4mm,
130-180mm çap aralığında 0,5mm,
230-400mm çap aralığında 0,6mm cidar kalınlığıyla her ihtiyaca cevap verir.



· Markalarımız







Copyright © 2024 bcdizayn.com - Ana Sayfa | Hakkımızda | Referanslar | Kariyer | İletişim - 1 Kişi Online